avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... imi pot recupera taxa platita la master - facultate ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imi pot recupera taxa platita la master - facultate particulara cu probleme?

Buna ziua
In octombrie 2008 m-am inscris la master la Faculatatea de Psihologie din Bucuresti, prin Spiru Haret din localitatea mea.Aceste cursuri sunt la distanta,iar tematica pentru examene ar fi trebuit sa o downladam de pe net.Ideea este ca la inscriere la dosar mi s-au cerut actele in original,inclusiv diploma de licenta,mi-am platit taxa de inscriere si prima rata,dar nu am putut sa ma informez de pe net asupra tematicii si examenelor,nu aveam acces la pagina de pe net,astfel renuntand.Mi s-a dat doar un contract,fara nr. de inregistrare,in care mi se spune ca in momentul renuntarii la cursuri taxa nu mi se restituie.
Am fost la Spiru Haret in orasul meu pt. a face cerere de restituire a lucrarii de licenta care este depusa in original la dosar (ea fiind la Bucuresti) si mi s-a spus ca trebuie sa fac un drum la Bucuresti pt. a-mi ridica lucrarea de licenta de la dosar,cei de la Bucuresti mi-au zis telefonic ca nu e nevoie sa fac un drum la Buc. ci sa fac cerere la Spiru Haret la mine in oras,iar cei de aici sunt incapatanati si ma trimit la Bucucresti.
Este valabil contractul pe care mi l-au dat cei de la Spiru HAret? Unde pot face o sesizare?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: crisatela@yahoo.com , utilizator 12:18, 23 August 2009
Buna seara.Deja ,sau in continuare probleme la haret!Dupa cum singura precizati ,in documentele incheiate=contract este stipulat ca 'in caz de renuntare ,taxele nu se restituie".Pe cale de consecinta daca la momentul incheierii contractului ,a-ti consimtit la conditiile mentionate,este evident ca orice demersuri in vederea intrarii in posesia taxei ,va fi respinsa in baza acordului dvs liber consimtit.In vederea dobandirii lucrarii de diploma ,de la dvs din oras, depuneti cerere oficiala ,cu nr inregistrare ,pe care ulterior o comunicati in copie (fax,posta) la Bucuresti. Succes !
#-oDoar atat vreau sa ii spun domnului "prostia si domnia se plateste",!
Eu personal am impresia ca domnului i-a fost mai usor sa accepte ideea ca nu se descurca pe site-ul faculatati,sau nu se pricepedeloc la calculatoare(pacat).
Nu cred ca nu a avut colegi din localiate care sa-l fi fost ajutat (sau la centru teritoarial de unde apartine).
Trebuia sa insiste ,dar cum ca lipsa de interes a fost probabil mai mare ,a lasat lucrurile asa cum sunt la ora actuala ,si vine sa se planga de mila .
p.s. Sincer isi merita soarta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberari diplome spiru haret adriana rus adriana rus am terminat anul trecut psihologia la id spiru haret si doream sa aflu cum intru in posesia diplomei de bacalaureat si mi s-a spus ca nu se elibereaza numai cu ... (vezi toată discuția)
Problema diplomelor de bac in original sechestrate de spiru haret alexandra02 alexandra02 as dori sa stiu ce se poate face in cazul in care am lasat diploma de bac in original la facultatea spiru haret la unul dintre sediile de invatamant id iar in ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)