In conformitate cu, Art. 1,al.(5) ''In ROMANIA,respectarea Constitutiei,a suprematiei sale si a legilor este obligatorie.", iar cu Art. 16,al.(2) ''Nimeni nu este mai presus de lege." din CONSTITUTIA ROMANIEI-2003, cetatenii sunt egali in fata legii...,fara privilegii si fara discriminari.Ca urmare rog specialistii, in probleme juridice, sa precizeze care este autoritatea Statului Roman la care se poate adresa un cetatean roman caruia alti cetateni ,tot romani, angajati la stat, platiti din taxe si impozite,in functii de judecatori(magistrati) au incalcat legile, in timpul indeplinirii atributiunilor de serviciu ,prin emiterea unor hotariri in care legile nu sint luate in considerare,in mod vadit,recunoscindu-se in motivare acest aspect.Va multumesc!
Care sint acestea dupa ce o curte de apel a consfintit recomandarea ca "legea nu trebuie respectata" si a respins definitiv actiunea in recurs?Multumesc!
Căile extraordinare de atac sunt următoarele: recursul, contestaţia în anulare, revizuirea şi recursul în interesul legii. Acestea pot fi utilizate numai în cazurile şi condiţiile expres prevăzute de lege.
Proceduri cedo
marinica71
am o hotarare definitiva si irevocabila la iccj intr un proces civil de stabilire a succesiunii unde mi s au incalcat mai multe drepturi.pot face o sesizare la ... (vezi toată discuția)
Taxa auto
niculae49
Pe 24 aprilie 2014 Curtea de apel Brasov a respins recursul meu referitor la resstituirea taxei auto platita in martie 2013 cf. L. 9/2012. Dupa recenta ... (vezi toată discuția)