avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... BO avalizat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

BO avalizat

Buna ziua.
Fiind asociat intr-o societate comerciala am avalizat un bilet la ordin ca garantie pentru un credit luat de societate. Am cesionat partile sociale intre timp si am aflat zilele trecute ca societatea nu a mai achitat nimic din creditul respectiv iar institutia de credit vrea sa treaca la executare impotriva mea ca avalist persoana fizica. Pot face ceva sa ma apar?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: anders , utilizator 16:08, 10 August 2009
Il puteti chema in garantie pe cel care a cumparat societatea de la dvs . Insa daca nu are bani in contul societatii s-ar putea sa aveti o mare surpriza neplacuta!B-)
Multumesc pentru raspuns. Evident ca societatea este insolvabila...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bo avalizat anders anders Buna ziua. Fiind asociat intr-o societate comerciala am avalizat un bilet la ordin ca garantie pentru un credit luat de societate. Am cesionat partile sociale ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin avalizat WEO WEO Rog sa imi spuna cineva ce inseamna bilet la ordin avalizat - in sensul ca garanteaza cu afacerea. In caz de neplata raspunde cu toate activele firmei? In caz ... (vezi toată discuția)
Elemente bilet la ordin avalizat onuttza onuttza Mi s-a recomandat pt o mai mare siguranta a incasarii creantelor, sa utilizez drept garantie in cadrul contractelor comerciale de vanzari marfa, [b]bilete la ... (vezi toată discuția)