avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Raport de expertiza extrajudiciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Raport de expertiza extrajudiciar

Ma gasesc in mijlocul unei cauze civile si raportul de expertiza judiciara nu ma multumeste, nu este corect. Cum pot sa cer o expertiza extrajudiciara?
Trebuie sa o cer in instanta? Sau o fac pur si simplu si o depun la dosar?
Va multumesc pentru rapsunsuri!
Cel mai recent răspuns: flomrco47 , utilizator 15:35, 11 Aprilie 2016
Daca ati facut obiectiuni scrise la raportul de expertiza, la primul termen, acestea se vor analiza de catre instanta de judecata si daca se vor accepta/ aproba, expertul va trebui sa raspunda la acestea in scris.
Daca raspunsurile expertului nu vor fi lamuritoare pentru instanta de judecata, aceasta poate lua in considerare cererea dvs. si sa aprobe efectuarea unei noi expertize, de catre 1-3 experti din aceeasi specializare cu primul expert.
Va multumesc celor care mi-ati raspuns. Sper ca sfaturile dvs. sa-mi foloseasca in aceasta cauza!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza tehnica auto ujiman ujiman Accident rutier cu victime. M-am constituit parte civila si am formulat plangere penala. A fost intocmita o expertiza judiciara auto care dupa parerea mea nu ... (vezi toată discuția)
Anulare expertiza tehnica judiciara rokyng rokyng Va rog a-mi raspunde in ce conditii se poate anula o expertiza tehnica la un imobil. Mentionez ca la expertiza au fost cerute si obiectiuni , iar una din ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila extrajuduciara ceruta de politisti? serban.mirela74 serban.mirela74 Politia poate cere expertiza contabila extrajudiciara?Pot sa formulez obiectiuni asupra acesteia sau o pot respinge? Detalii: Intr-un dosar de cercetare ... (vezi toată discuția)