avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Incheirile preparatorii sunt executorii??
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Incheirile preparatorii sunt executorii??

potrivit prev. art. 719 alin (4) pct. 1 C.pr.civ. Suspendarea executării este obligatorie şi cauţiunea nu este necesară dacă hotărârea sau înscrisul care se execută nu este, potrivit legii, executoriu.
Hotararile de dezinvestire a instantei, prin care se solutioneaza cauza, de obicei sunt titluri executorii.
Insa, de exemplu, incheierile preparatorii ale instantei, sau cele interlocutorii, sunt sau nu executorii??

Alte discuții în legătură

Este necesara cautiune? eugen82 eugen82 Vreau sa contest o executare silita prin care urmeaza sa fiu executat in baza unei hotariri executorii, dar care nu imi este opozabila, alte persoane sint ... (vezi toată discuția)
Plata cautiune VictorArditti VictorArditti Am facut o contestatie la executare silita pe cheltuieli de judecata. Judecatorul vad ca nu mi-a pus in vedere sa platesc cautiune pe suspendarea pe care am ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare GeorgianaChirila GeorgianaChirila Buna ziua. Am si eu urmatoarea situatie: vreau sa depun o contestatie la executare impotriva deciziei de instituire a masuri asiguratorii si impotriva ... (vezi toată discuția)