avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Website Invatare Online
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Website Invatare Online

Buna ziua. Vreau sa creez un website pentru invatarea limbii engleze. Userii care vor acces la toate tutorialele vor trebui sa plateasca un abonament lunar. Presupun ca e nevoie de PFA fiindca stiu ca orice venit trebuie declarat. Intrebarea mea e, daca e nevoie de PFA, ce cod sau coduri caen ar trebui sa aleg?
Cel mai recent răspuns: DianaGherea , utilizator 00:54, 25 Aprilie 2016
Este nevoie de o forma juridica cu siguranta. Daca sunteti la prima afacere poate e mai convenabil cu SRL-D.

Puteti vorbi cu un contabil sa vedeti daca e mai convenabil PFA sau SRL-D sau altceva (ca de exemplu intreprindere individuala).

Eu chiar va sfatuiesc sa cereti sfatul unui contabil, eu am CAEN 6201 (Activitati de realizare a software-ului la comanda (software orientat client)) iar in 2015 am platit statului aproape 50% din ce am castigat, respectiv:

26,6% (pensii) + 5,5% (sanatate) + 16% (impozit) = 47,5% din tot ce am castigat a luat statul, ceea ce e mult, eu nu stiam ca imi pot face SRL-D (si atunci taxele catre stat ar fi fost mai mici, dar ar fi existat inconvenientul ca nu aveam acces la profit decat prin divindede ca la SRL)

Revenind la CAEN, eu as zice ca aveti nevoie de
6311
Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe
mai multe detalii: [ link extern ]

- eu il am si pe acesta pentru ca administrez website-uri si prelucrez date aferente acestora

Mult succes cu proiectul dumneavoastra!
Numai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen rev2 pentru firma it specializata pe webdesign dvdalexandru dvdalexandru Buna ziua, Incerc sa infiintez un srl care sa aiba drept obiect de activitate creare + administrare + consultanta pentru website-uri. Suplimentar as dori sa ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa adrianc adrianc Doresc sa infiintez un PFA/SRL pentru a putea presta servicii web design/development. Intrebarile mele ar fi urmatoarele: 1. Daca pe PFA pot sa am mai mult ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl? alexandra08 alexandra08 Salutare forumisti si dragi avocati :) Fratele meu are un handicap grad I, dar este un programator f bun davada fiind si faptul ca pana la momentul ... (vezi toată discuția)