avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reziliere contract
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reziliere contract

am cerut mutare la un alt domicilui din cauza unor probleme personale si mi sa raspuns cu greu ca la adresa mentionata nu au resurse pt teltekom(asta dupa cateva zile de asteptari si telefoane date tot de mine).astept de pe data de 1.04.2016.mi sau cerut niste documente legate de mutarea la noua adresa pe care nu le pot furniza,deoarece titulara de la noua locatie nu este in relatii foarte bune cu noi.am fost fortati sa ne mutam de imprejurari cu ea.cei de la telekom stiu povestea.sunt clientul lor de o gramada de ani si am fost foarte corect in privinta platii facturilor.ori acum am o problema MAJORA si ei nu ma ajuta cu nimic.deci neavand ei resurse la adresa unde locuiesc acum,nu vad alta solutie decat de a rezilia contractul cu telekom,nefiind vina mea.mi sa raspuns ca ori le aduc documentele cerute,ori merg cu abonamentul inainte,chiar daca eu nu mai locuiesc acolo.in caz contrar,trebuie sa platesc pt reziliere.mai am abonament pana in mai 2017.cum sa procedez? v a multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Probleme cu telekom ContSters344547 ContSters344547 Buna ziua! Am primit o notificare la 01.06.2016 de la Telekom prin care ma anunta ca au majorat taxa la abonamentul tv si ca timp de 30 zile pot sa ma ... (vezi toată discuția)
Rezilire contract telekom mihaiddx mihaiddx In luna Septembrie 2019 am primit o motificare de la telekom ca abonamentele se vor scumpi. Daca nu sunt de acord cu cresterea pretului sa fac cerere de ... (vezi toată discuția)
Abonament abuziv telekom. cum să-l anulez dacă operatorii nu iau în seamă discuțiile telefonice? stanciumaria2233 stanciumaria2233 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme legata de un abonament Telekom. Sunt clienta Telekom de mult timp iar in martie 2017 expira ... (vezi toată discuția)