Buna ziua!
Am primit o notificare la 01.06.2016 de la Telekom prin care ma anunta ca au majorat taxa la abonamentul tv si ca timp de 30 zile pot sa ma hotarasc daca accept sau nu aceasta majorare.Daca nu sunt de acord pot rezilia unilateral contractul pt acest serviciu de televiziune.Contractul meu cu ei a expirat din martie a.c. Le-am trimis notificare ca renunt la serviciul de TV,( din pachetul de voce,internet si tv) Am fost contactata de Telekom care m-a avertizat ca nu pot sa renunt la abonamentul tv daca nu fac alt contract pe 2 ani la restul serviciilor respectiv telefon si internet. E corect ce fac? Asta e abuz zic eu, sa ma conditioneze de intocmirea unui nou contract. Daca nu vreau sa fac contract pe 2 ani atunci mi-a zis ca abonamentul la celelalte servicii se majoreaza, Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc
Negociați sau alegeți-vă un alt operator. Dacă reziliați contractul în cei doi ani , ce se întâmplă? Dacă sunteți un consumator captiv, adică nu prea aveți alternative , sesizați și PC-ul , poate vă ajută și ei, deși nu prea cred.
problema e ca nu am alternativa la internet deocamdata, numai la tv. Si internetul lor e slabut, in plus 6 luni din an nu locuiesc la adresa respectiva si de suspendat serviciul nici vorba la telekom desi alti operatori o fac la cerere.