avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acte aditionale marire minim brut
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acte aditionale marire minim brut

Buna ziua,

Pot incheia actele aditionale pentru marirea salariilor (conform modificarii minimului brut ) anterior datei de 1 Mai? Revisalul pot sa il raportez anterior intrarii invigoare a maririi?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:51, 12 Aprilie 2016
Cu toate ca legea nu prevede incheierea unor astfel de acte , se pare ca in practica uzitata de unii angajatori se incheie astfel de documente.

Majorarea salariilor de la 01.05.2016 se poate transmite si anterior acestei date.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere act aditional/transmitere revisal AlexMoon AlexMoon Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o situatie. Contractul pe perioada determinata expira pe data de 01.04.2016, contractul urmeaza sa fie prelungit pe ... (vezi toată discuția)
Marire salariu minim de la 01.05.2016 Maddy-eu Maddy-eu Buna ziua, Pentru cei cu cim 4 ore salariul minim creste de la 525 la 625 iar pentru cei cu cim 2 ore salariul minim creste de la 300 la 350? Va rog sa imi ... (vezi toată discuția)
Transferul contributiilor Daliborka Daliborka Buna seara, as avea o intrebare cu privire la cresterea salariului brut in urma transferului de contributii in sarcina angajatului, compania este obligata sa ... (vezi toată discuția)