avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract / Refuz plata / Refuz de a renunta la ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract / Refuz plata / Refuz de a renunta la servicii

Buna ziua , sunt administratorul unui SRL-D , va scriu aici in intentia de a primi mai multe informatii , fiind la inceput de drum , banii nu imi dau afara din casa/firma ! Am incheiat acum cateva zile un contract pentru prestari servicii web ( realizare magazin online ) am prestat serviciile , am un contract semnat , si o factura emisa , factura pe care nu am primit-o inapoi semnata/stampilata ! Agentia pe care o administrez lucra si noaptea la 3 si la 11 ( pot proba cu print-uri si cu acceptul in scris pe skype a beneficiarului ) , pentru a putea livra serviciile pentru care am fost contractati ! In urma unei neintelegeri , eu nemaifiind de acord ca echipa sa presteze servicii noaptea , s-a propus rezilierea conractului , tot pe skype , am fost de acord , cu conditia ca munca depusa de echipa , liniile de cod , modificarile adusei platformei web sa fie sterse , in momentul cand am preluat proiectul s-a generat un backup si printr-o simpla restaurare poate fii readus totul la forma initiala inainte de a incepe echipa mea munca !
Beneficiarul foloseste in continuarea codul implementat de noi , de platit nu vrea sa plateasca !
Cam ce solutii as avea ?
Va multumesc anticipat , si astept raspuns
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 20:17, 12 Aprilie 2016
Pe baza contractului si facturii comunicate catre acesta prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire (tine loc de acceptare a facturii) sa il dati in judecata pentru recuperarea sumei.
Atasati corespondenta si dovada ca ati prestat efectiv serviciile si aveti toate sansele de castig!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Definire termen de "finalizare" in cazul unui proiect web cosmina1 cosmina1 Buna ziua, Care este momentul \"finalizarii\" unui proiect web in conditiile in care in contract nu este specificat acest moment ? Respectivul proiect ... (vezi toată discuția)
Returnare avans huleaclaudia huleaclaudia Prestatorul este obligat sa returneze avansul incasat aferent unui contract de prestari servicii daca beneficiarul doreste rezilierea contractului? (vezi toată discuția)
Valabilitate contract vasile58 vasile58 Expirarea unui contract de livrare de bunuri, prestari servicii si achitarea facturilor care sunt emise dupa data expirarii constituie acceptare tacita a ... (vezi toată discuția)