Buna ziua , sunt administratorul unui SRL-D , va scriu aici in intentia de a primi mai multe informatii , fiind la inceput de drum , banii nu imi dau afara din casa/firma ! Am incheiat acum cateva zile un contract pentru prestari servicii web ( realizare magazin online ) am prestat serviciile , am un contract semnat , si o factura emisa , factura pe care nu am primit-o inapoi semnata/stampilata ! Agentia pe care o administrez lucra si noaptea la 3 si la 11 ( pot proba cu print-uri si cu acceptul in scris pe skype a beneficiarului ) , pentru a putea livra serviciile pentru care am fost contractati ! In urma unei neintelegeri , eu nemaifiind de acord ca echipa sa presteze servicii noaptea , s-a propus rezilierea conractului , tot pe skype , am fost de acord , cu conditia ca munca depusa de echipa , liniile de cod , modificarile adusei platformei web sa fie sterse , in momentul cand am preluat proiectul s-a generat un backup si printr-o simpla restaurare poate fii readus totul la forma initiala inainte de a incepe echipa mea munca !
Beneficiarul foloseste in continuarea codul implementat de noi , de platit nu vrea sa plateasca !
Cam ce solutii as avea ?
Va multumesc anticipat , si astept raspuns
Pe baza contractului si facturii comunicate catre acesta prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire (tine loc de acceptare a facturii) sa il dati in judecata pentru recuperarea sumei.
Atasati corespondenta si dovada ca ati prestat efectiv serviciile si aveti toate sansele de castig!