avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Tatal in CCC 1 iar mama concediu maternitate bebe 2
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Tatal in CCC 1 iar mama concediu maternitate bebe 2

Buna ziua. In mai trebuie sa ma intorc la munca dupa CCC 1 (copil nascut in iunie 2014), dar la aceeasi data intru de drept in concediu de maternitate cu bebe 2, ultima luna de indemnizatie este aprilie-mai. In luna mai-iunie eu nu mai primesc indemnizatie, deoarece tatal este obligat sa stea o luna acasa.
Exista posibilitatea sa ia tatal indemnizatie in acea luna obligatorie, iar eu sa intru in prenatal fara sa ma intorc la munca?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:48, 12 Aprilie 2016
Cat timp dvs. sunteti in concediu de maternitate tatal copilului poate beneficia de indemnizatie pentru concediu crestere copil pentru primul copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Irbk Irbk Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie: momentan sunt in concediu crestere copil (am nascut in august 2013) si ar trebui sa ma intorc la serviciu in iulie 2015 ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Paula Georgiana Paula Georgiana Bună ziua, Sunt în Ccc cu primul copil care va împlini 2 ani pe 12.11.20 și sunt însărcinată cu al doilea copil care se va naște în luna ... (vezi toată discuția)
Reluarea activitatii dupa ccc andreypck andreypck Buna ziua. As dori sa va intreb cateva lucruri in acelasi subiect, daca imi permiteti: 1. Pe 23.05.2012 am nascut, urmand 2 ani (defapt 23 luni) de ... (vezi toată discuția)