avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecin problema
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecin problema

am un vecin care nu are gard la gradina iar vacile se mai duc la el fiind liber ,iar el striga si ma face in tot felul. ce sa fac
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 07:34, 15 Aprilie 2016
Eu cred ca nu aveti gard. Nu e logic ce spuneti.
La prima vedere asa pare, ca nu are logica povestea, insa in fapt, cred ca are dreptate dna simona, adica este vorba de gardul la gradina si nu gardul la toata proprietatea cum ne-am fi gandit la prima vedere. Adica gardul la gradina a nu se confunda cu imprejmuirea proprietatii, si cum vaca dnei simona sta pe proprietatea ei, dar nu in gradina ei, atunci cand si cand intra pe proprietatea vecinului si respectiv in gradina vecinului, caci acesta nu are gard la gradina. Desigur intre cele doua proprietati nu exista imprejmuire. Ramane ca dna simona sa ne confirme daca aceasta este situatia de fapt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delimitare proprietate utilizatorx utilizatorx Buna ziua! Am o casa mica la tara cu gradina mare spre padure, gradina fiind inconjurata de boschete si copaci, marea parte a gardului vechi fiind cazut. Nu ... (vezi toată discuția)
Cainele vecinului intra in curtea mea Anastasia gar Anastasia gar buna ziua, situatie simpla, stau la casa, mediu rural, vecinul meu are un caine ce mereu intra pe proprietatea mea. Am facut singura gard din panou sudat, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! fratele meu a cumpărat o căpriță de la cineva, ... Cavallo pazzo Cavallo pazzo Bună ziua! Fratele meu a cumpărat o căpriță de la cineva, plătind suma de 4100 de lei. După ce a adus-o acasă a constatat că această capră nu ... (vezi toată discuția)