avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Magazin alimentar cu produse din gaspodarie
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Magazin alimentar cu produse din gaspodarie

As dori sa deschid un magazin unde sa pot vinde produse obtinute in gospodarie. Ce conditii trebuie sa indeplinesc, care este procedura de contabilitate, etc?

Alte discuții în legătură

Nu stiu la ce cod caen sa ma incadrez? iulian_iti iulian_iti Am un SRL si as dori sa deschid un magazin carea sa vand l articole de inmormantare(sicrie,coroane ,prosoape, etc). Pe langa cele de sus as vrea sa vand si ... (vezi toată discuția)
Legislatie home made montemir montemir Intentionez sa deschid un magazin home made, cu produse alimentare .Ce prevede legislatia in vigoare ? Ce autorizatii sunt necesare ? Ce contabilitate se tine ... (vezi toată discuția)
Magazin produse bio barbatescu elena barbatescu elena Buna, as dori sa deschid un magazin cu produse bio, un fel de minimarket dar cu produse bio(mancare, cosmetice, detergenti, ceaiuri etc.) si as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)