avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Incalcarea intimitatii: acces la contul personal din ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Incalcarea intimitatii: acces la contul personal din social media

Buna ziua,

Mi-a fost accesat contul de Facebook, mi-a fost urmarit traficul de pe internet si telefon de catre partener. Acesta mi-a recunoscut personal fapta si modalitatea prin care a efectuat-o (singur, dar si cu ajutorul unei persoane specializate), alaturi de motivele pentru care a facut cele mentionate (suspiciune de infideitate).

In urma acestei fapte, a aflat lucruri despre mine pe care le doream a ramane private. Acum ma simt in nesiguranta psihologic, imi este teama pentru intimitatea mea.

Reprezinta acest caz un caz de hartuire? Se poate face ceva din punct de vedere legal?

Multumiri sincere,

Beatrice

Ultima modificare: Miercuri, 13 Aprilie 2016
Beatrice74, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 03:03, 17 Aprilie 2016
Teoretic, functie de modul de a proceda, ar fi putut fi comise mai multe infractiuni informatice.

Practic, vedeti procesul cu "profesorul de spioni", a iesit un mare fas.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cineva are poze cu mine dezbracata. ajutor! Cristina94 Cristina94 Buna ziua. Desi imi este extrem de rusine de ceea ce va urma sa scriu aici, o voi face. Cineva, nu stiu cine, are poze cu mine dezbracata, care provin cel mai ... (vezi toată discuția)
Cineva mi-a facut cont de facebook fara acordul meu si pune poze cu mine adrianaflorescu adrianaflorescu buna ziua va rog sa ma ajutati am o intrebare daca cineva mi-a facut cont de facebook fara acordul meu si pune poze cu mine indecente pot sa fac ceva va rog ... (vezi toată discuția)
Telefon interceptat de ''autoritati'' de foarte multi ani ContSters324705 ContSters324705 buna ziua, doresc sa aflu cum pot pune capat unei situatii de interceptare a celularului meu, si prin intermediul caruia, ca urmare a convorbirilor, mi-e ... (vezi toată discuția)