avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA PFA -programe informatice
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

PFA -programe informatice

Un PFA cu cod CAEN 6202 platitor de TVA si inregistrat in ROI , in tara factureaza fara TVA .Exista ceva reglementari ptr.informaticieni in acest sens ?Este corect cum procedeaza ?
Cel mai recent răspuns: RAMONAPOPA , utilizator 09:15, 14 Aprilie 2016
Este inregistrata in scopuri de TVA prin optine depasirea plafonului sau este inregistrata in scopuri de TVA doar pentru operatiuni intracomunitare?
Este inregistrat in scopuri de TVA prin optiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea cod de tva special doar pentru operatiuni intracomunitare Voltron Voltron Intrebarea mea este legata de Registrul Operatorilor Intracomunitari (ROI) cel care ține evidența persoanelor impozabile și persoanelor juridice ... (vezi toată discuția)
Depasire plafon antispam antispam Buna ziua tuturor. Din cate am inteles, in cazul unui PFA care presteaza servicii intracomunitare, in momentul in care se depaseste plafonul de incasari de ... (vezi toată discuția)
Inscriere in registrul operatorilor intracomunitari roxana_c_09 roxana_c_09 Buna ziua, Sunt traducator PFA neplatitor de TVA si pentru a colabora cu diverse birouri din UE mi s-a cerut un nr de TVA. Din cate am inteles, pentru a ... (vezi toată discuția)