avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sfat obtinere atestat de boala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sfat obtinere atestat de boala

Buna ziua,

Sunt diagnosticat cu tulburare bipolara din 2009.
Vreau sa scot un certificat de handicap. Cei de la Comisia de handicap mi-au spus ca boala trebuie sa fi debutat inainte de 26 de ani si ca-mi trebuie un orice tip de document din care sa reiasa ca eu am avut o problema psihica inainte de 26 de ani.
Eu am fost diagnosticat cu tulburare depresiva si de panica inainte de 26 de ani de catre psihiatru Florin Ene. Problema este ca eu i-am gasit numarul de telefon pe internet si ca nu exista nici un fel de evidenta a unei fise sau internari la Spitalul unde lucreaza.
Eu mergeam tot timpul la dansul la cabinet la Spitalul 9 si imi scria o reteta. Retetele din acea perioada nu le mai am. De asemenea acest doctor(dr Florin Ene) nu doreste sa intocmeasca un inscris(orice) ca eu am luat tratament in acea perioada prescris de dansul.
Intrebarea este:
Cum pot face eu ca sa intru in posesia unui act(scrisoare cu parafa) din partea acestuia fiindca refuza sa elibereze un asemenea act cu toate ca eu am fost la dansul.
Il pot da in judecata pentru procurarea documentului?
Multumesc
Bogdan
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Eugenia Nicolae , Avocat 22:30, 13 Aprilie 2016
Prezentul forum nu permite reclama
Anterior oricarui demers in instanta,parcurgeti procedura precizata in primul topic pe care
l-ati deschis
www.avocatnet.ro/content/for...
Puteti sa faceti o Actiune in instanta chiar impotiva Comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap, prin care sa-i obligati sa va elibereze un Certificat de handicap. In cadrul acestui proces, respectiv la administrarea probatoriului, solicitati ca Instanta sa faca o adresa oficiala catre doctorul care va tratat anterior, prin care sa-l oblige sa depuna actele solicitate de dvs.
De asemenea, il puteti chema si in calitate de martor, in aceste conditii avand posibilitatea sa-l intrebati direct ceea ce vreti sa dovediti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestare boala inainte de 26 de ani alexandrubogdan1976 alexandrubogdan1976 Buna ziua, Sunt diagnosticat cu tulburare bipolara din 2009. Vreau sa scot un certificat de handicap. Cei de la Comisia de handicap mi-au spus ca boala ... (vezi toată discuția)
Internare involuntara psihiatrie, tentativa de sinucidere invest12345 invest12345 Buna Ziua, O cunoștință a fost internată la psihiatrie pentru tentativa de sinucidere. În acest caz familia, are sau nu dreptul de a primi informații ... (vezi toată discuția)
Drept de tutela pentru un copil de 1an 3 luni - mama cu tulburare bipolară gaz gaz Intrebarea mea este urmatoarea: care este posibilitatea de-i revoca mamei dreptul de tutela in favoarea tatei, in cazul in care mama este diagnosticata cu ... (vezi toată discuția)