avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proces-verbal anulat-ce fac cu hotărârea definitivă ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proces-verbal anulat-ce fac cu hotărârea definitivă obținută?

Bună seara,
Am câștigat un proces cu Poliția, instanța anulând procesul-verbal și admițând cheltuieli de judecată (contravaloare transport la instanță+taxă întrucât amenda nu o plătisem). Înafara faptului că trebuie să notific Politia să îmi plătească respectivele cheltuieli, ar trebui să mă prezint cu hotărârea la sediul lor să îmi radieze punctele și amenda aplicate în procesul verbal? Sau astea se vor face din oficiu? Ar trebui și la Finanțe să mă duc cu o copie legalizată?
Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: RopMihaela , utilizator 22:30, 13 Aprilie 2016
Trebuie mers cu Horararea legalizata atat la Politie cat si la ANAF.
eugeniamiha a scris:

Trebuie mers cu Horararea legalizata atat la Politie cat si la ANAF.

Multumesc tare mult pentru răspuns. O seară plăcută!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie rovinieta ciciilo ciciilo Buna ziua In 01 iulie 2010 am vandut prin contract de v-c un autoturism unei persoane. Am mers la Administratia financiara si am scos automobilul de pe ... (vezi toată discuția)
Recuperare paguba de catre firma de asigurare auto bangycs bangycs Buna ziua. Va rog, am nevoie de un sfat daca se poate pentru problema mea. Pe scurt ce mi s-a intamplat. Anul trecut in luna mai o persoana mi-a avarit ... (vezi toată discuția)
Placute retinute transport ilegal de persoane cyan cyan In cazul transportului ilegal de persoane (L38/2003) se retin certificatul de inmatriculare si placutele urmand a fi restituite la cerere dupa trecerea unei ... (vezi toată discuția)