avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Nu pot răspunde de pe tabletă.
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Nu pot răspunde de pe tabletă.

Buna ziua,am primit răspunsuri la întrebarea mea și aș vrea să mai adaug intrebări la discuție dar nu stiu cum,menționez că folosesc tableta.Multumesc
Când accesez site-ul de mobil (avocatnet.ro/mobile/m) am constatat ca nu se pot adăuga răspunsuri în forum.
Trebuie sa mergeți în setările browserului de pe tabletă și să solicitați versiunea desktop a site ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare versiune de mobil a avocatnet.ro Alin Popescu Alin Popescu Buna ziua, Astazi am lansat o noua versiune de mobil a siteului. Noutatile sunt urmatoarele: - este posibila editarea mesajelor scrise de utilizatori, timp ... (vezi toată discuția)
De ce nu se pot da răspunsuri prin telefon pe forum ? oanaportar oanaportar Bună ziua ! Va rog sa mă ajutați cu un răspuns : De ceva vreme încerc sa trimit întrebări de pe telefon pe acest site și văd că mi le duelează, ... (vezi toată discuția)
Am relansat avocatnet.ro. cum vi se pare? Roxana Neagu Roxana Neagu Bună ziua tuturor, Astăzi am relansat avocatnet.ro – site-ul nostru are un design nou, este mai atractiv și mai usor de folosit și se încarcă mult ... (vezi toată discuția)