avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... refuz neexplicit privind eliberarea adeverintei de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

refuz neexplicit privind eliberarea adeverintei de licenta de catre Univ Spiru Haret

Am absolvit anul acesta facultatea de management din cadrul Universitatii Spiru Haret si am promovat examenul de licenta pe data de 7 iulie.De trei saptamini incerc sa intru in posesia adeventiei de licenta dar ma lovesc de un zid de indifenta si de minciuni.In acelasi timp inca din primavara am aplicat pentru admiterea la un masterat in strainatate.Am fost admis si in consecinta parintii mei au platit deja o suma mare de bani -respectiv o prima transa -din costul respectivului masterat.In trei saptamini incep cursurile si normal ca nu ma pot prezenta acolo fara adeverinta de licenta.Mentionez ca am incercat sa depun la secretariatul Facultatii si al Fniversitatii o notificare prin care sa le atrag atentia domnilor de acolo ca voi fi nevoit sa ma adresez justitiei daca mi se vor produce pagube prin neeliberarea adeverintei.Au refuzat sa primeasca orice fel de cerere,reclamatie etc Ce as putea face in continuare?
Cel mai recent răspuns: geobat68 , utilizator 23:25, 10 August 2009
Din cate am inteles , absolventilor din acest an , nu lise mai elibereaza adeverinta de studii pana la clarificarea situatiei despre care presupun ca stiti .Probabil ca as este ordinul de la Ministerul Invatamantului iar cei de la universitate trebuie sa il respecte.
Am absolvit facultatea de management -cursuri de zi- care este autorizata provizoriu.Pe site-ul Ministerului educatiei facultatea este mentionata intre cele 31 de facultati fara probleme de la Spiru Haret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Licentiati cu diplome nerecunoscute.. kitty_mnk1985 kitty_mnk1985 In legatura cu Universitatea Spiru Haret, care isi bate joc de studenti...Am urmat cursurile Facultatii de Management intre anii 2004-2008, la forma de ... (vezi toată discuția)
Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)