avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

sotul meu a luat un credit ipotecar -ipoteca fiind pe aprtamantelul pe care este singur proprietar.- iar eu sunt codebitor
in acest moment in urma executarii silite acest apartament a fost adjudecat la licitatie de o pers fizica
exista un proces intre noi si creditor
in acest moment eu in calitate de codebitor am primit executare silita pentru 1/2 din apartamentul parintilor mei- apartament care nu este ipotecat
este legal acest lucru ?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:05, 14 Aprilie 2016
In calitat de codebitor raspundeti solidar si cu bunurile personale pana la achitarea integrala a creditului(capital+dobanzi+penalitati).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita codebitor credit bancar ramolex ramolex buna seara! doi tineri casatoriti au contractat un credit de la banca. deoarece veniturile lor nu erau suficiente, au adus si doi codebitori (parintii) cu ... (vezi toată discuția)
Subiect: partaj apartament cumparat cu credit ipotecar d-r d-r Creditul ipotecar a fost achizitionat doar pe baza veniturilor fostului sot ,el fiind titularul creditului . Ce obligatii are fosta sotie la executarea ... (vezi toată discuția)
Garant ipotecar - codebitor solidar seba1978 seba1978 Buna ziua, Speta pe care doresc sa o expun s-a mai dezbatut deja, dar nu am gasit un raspuns 100% sigur. Asadar, Am contractat un credit de tip punte in ... (vezi toată discuția)