avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Loc bugetat la postliceala
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Loc bugetat la postliceala

Buna ziua,
Sunt studenta in anul II, la o facultate de stat pe un loc bugetat si in aceasta vara as vrea sa ma inscriu la o postliceala care organizeaza un concurs pentru ocuparea unui loc la buget. Intrebarea mea ar fi urmatoarea: pot beneficia de buget atat la facultate cat si la postliceala, tinand cont ca postliceala este un nivel inferior facultatii ?

Alte discuții în legătură

A doua facultate fara taxa claudiutergo claudiutergo Buna ziua! De curand am fost admis pe locurile fara taxa la o facultate de medicina (5 ani de studiu), dar sunt obligat sa platesc cea de-a doua facultate pe ... (vezi toată discuția)
2 luni de facultate înmatriculata la buget simion lenuta simion lenuta Bună ziua! Dacă am făcut în anul 2023 doar 2 luni la o facultate la buget (farmacie), după care mi-am retras dosaru, pot să mă înscriu anul acesta la ... (vezi toată discuția)
Problema renuntare buget facultate Alberto213 Alberto213 Buna ziua! Sunt anul I la Politehnica București si vreau sa renunt. Anul trecut am dat la academia militara si am picat, anul acesta vreau sa dau iar. Am ... (vezi toată discuția)