avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident fara sa stiu!?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident fara sa stiu!?

Buna seara.sunt sofer la o firma de distributie iar problema mea este urmatoarea.In data de 12-04-2016 am ajuns la un client pentru a-i lasa marfa.Vizavi de clientul la care trebuia sa opresc este un magazin alimentar.Cand am ajuns ,am oprit in fata magazinului,dar pe sosea pentru a intreba clientul unde descarc marfa.Dupa 1-2 min de discutii am inaintat cca50-100 m pentru a intoarce camionul.astazi 14-04-2016 am primit un telefon de la client,care mi a spus ca a fost contactat de politia locala ,pt a l intreba daca are cunostinta cum ca eu am zgariat cu camionul o masina parcata in fata magazinului(masina proprietarei magazinului),si i s-a spus ca doamna a declarat accidentul(nu stiu data cand la declarat) si ca are imagini de la camerele de supraveghere.sunt 95% sigur ca nu am atins nici o masina pt ca eram pe sosea,5% nu sunt pt ca numai imi aduc aminte foarte exact daca aveam vreo masina aproape de mine.Intrebarea mea este urmatoare:ce trebuie sa fac in aceasta problema?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 08:18, 21 Aprilie 2016
buna ziua,
Va sfatuiesc sa mergeti si sa vedeti filmarea de pe camera si, in functie de ce vedeti, sa incercati intelegerea amiabila cu proprietarul.
Dar asta URGENT!.
Sincer,m am gandit la aceasta varianta,dar din moment ce proprietara a declarat deja accidentul,numai pot face nimic.ma gandesc sa ma duc la politia unde a declarat proprietara accidentul si sa le arat si politailor masina,pentru ca nu are nici o zgarietura.daca chiar o atingeam ,la dimensiunea camionului meu ar fi trebuit sa trag cu totul masina ei dupa mine ,nu sa ii fac doar o zgarietura.in cazul unui proces daca pe filmare nu se vede foarte clar si foarte sigur ca eu am lovit masina ,banuiesc ca o sa am castig de cauza,asa-i?in cazul in care la politie ,mi se va retine permisul,in cat timp pot face contestatie?pe durata cat se va ancheta mi se va da dovada cu drept de conducere?
O intelegere amiabila si polita rca pe care o aveti incheiata cred ca este cel mai sigur si simplu mod de a rezolva problema

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident usor de masina dex20 dex20 Am avut un accident usor. Am parcat masina la un supermarket. Proprietarul masinii de langa mine ma astepta la plecare pe motiv ca i-as fi zgariat masina. Are ... (vezi toată discuția)
Am fost blocat în parcarea unei firme și abia am reușit să ies. ulterior m-a sunat cel care mă blocase și mi-a cerut 1.000 de lei ca să nu mă reclame că i-am zgâriat mașina. care ar fi rezolvarea? Stanciuscm Stanciuscm Buna seara am si eu o intrebare, in aceasta seara am fost pana la fan curier si o persoana m-a blocat intentionat motivand ca asa parchez . Am terminat treaba ... (vezi toată discuția)
Ce o sa patesc daca am zgaraiat masina cuiva cu cheia? daisy_giullia daisy_giullia Domnilor,recunosc,am facut o magarie...mi-e rusine si deja regret!Intr-o parcare a unui supermarket ff aglomerat m-am certat pe un loc un proprietarul unui ... (vezi toată discuția)