avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident usor de masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident usor de masina

Am avut un accident usor. Am parcat masina la un supermarket. Proprietarul masinii de langa mine ma astepta la plecare pe motiv ca i-as fi zgariat masina. Are si un martor pe care eu nu l-am vazut si zice ca cei de la supraveghere magazin i-au zis ca i-am lovit masina cand am parcat-o dar cand am intrebat eu de filmare cei de acolo au zis ca nu pot sa ne arate pe camere decat daca avem hartie de la politie. A mea e zgariata pe lateral fata iar a lui pe usa de la sofer, dupa parerea mea putea sa o faca el incercand sa iasa din parcare dar la prima vedere, varianta cea mai probabila ar fi ca eu i-am zgariat masina. In final am zis sa mergem la asigurari, pt ca politia nu se deranjeaza cu accidente minore, si sa facem o amiabila prin cum ca eu i-as fi zgariat masina. Urma sa ne intalnim a doua zi la asigurari dar domnul e prea ocupat sa apara. Zice ca are 2 ani la dispozitie. Cum sa procedez? Sa anunt eu la politie chiar daca teoretic eu as fi cel vinovat?
Ultima modificare: Miercuri, 8 Februarie 2017
dex20, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:57, 8 Februarie 2017
Daca va duceti la politie dupa 24 ore ramaneti pieton 30 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident fara sa stiu!? razvan092 razvan092 Buna seara.sunt sofer la o firma de distributie iar problema mea este urmatoarea.In data de 12-04-2016 am ajuns la un client pentru a-i lasa marfa.Vizavi de ... (vezi toată discuția)
Incidentul s-a petrecut în felul urmator: pe data de 19.02.2022, ... MihaiDragomir MihaiDragomir Incidentul s-a petrecut în felul urmator: Pe data de 19.02.2022, am fost la țară , pentru a face parastasul tatălui meu. Mașina am parcat-o pe ... (vezi toată discuția)
Accident usor parcare Aladin233 Aladin233 Salut. Am o nelamurire. Zilele trecute un prieten a lovit o masina care era parcata lateral, putin infundata usa fata, tamponare usoara. apoi a plecat, si eu ... (vezi toată discuția)