avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident usor parcare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident usor parcare

Salut. Am o nelamurire. Zilele trecute un prieten a lovit o masina care era parcata lateral, putin infundata usa fata, tamponare usoara. apoi a plecat, si eu dupa el cu o alta masina. Pe camerele de supraveghere se vede cum amandoi parasim parcarea iar el atinge putin masina parcata de langa el. Politia l-a gasit in cele din urma si i-a dat doar un advertisment. Este posibil sa-mi faca si mie o vizita dupa cele intamplate ? (nu am avut nici-o vina). Cel lovit s-a dus la Politie si l-au gasit pe cel vinovat "prietenu meu", Este posibil sa vina si la mine pentru ca am fost vazut pe camera ? chiar daca nu am nici=o legatura ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Aladin233 , utilizator 19:39, 8 Decembrie 2013
Daca nu ati implicat in acel accident nu veti avea nicio problema.
Nu, nu am fost, dar nu ma pot chema pentru a da o declaratie sau ceva de genu ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tamponare usoara cu o masina parcata radu313 radu313 Buna ziua, astazi am avut o tamponare usoara cu o masina parcata in timp ce faceam o intoarcere pe un drum cu 2 sensuri. din cauza ca pe ambele sensuri erau ... (vezi toată discuția)
Urmarire penala Saga08 Saga08 Buna seara, As dori daca se poate sa ma ajutati cu cateva sugestii/lamuriri, vis-a-vis de urmatoarea situatie. Am produs un eveniment rutier doar cu pagube ... (vezi toată discuția)
Accident usor de masina dex20 dex20 Am avut un accident usor. Am parcat masina la un supermarket. Proprietarul masinii de langa mine ma astepta la plecare pe motiv ca i-as fi zgariat masina. Are ... (vezi toată discuția)