avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... tip contract pentru plata sportivi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

tip contract pentru plata sportivi

O Asociatia sportiva are jucatori amatori legitimati,respectiv fotbalisti ce joaca in Liga a-V-a.
Prin ce forma pot fi platiti acesti sportivi pentru antrenamente si meciuri?
contract de munca,zilieri,etc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:16, 14 Aprilie 2016
Contracte de munca .
Da,asa am gandit si noi,dar ei nu se antreneaza zilnic si cum nu este corelata legislatia muncii cu cea fiscala in sensul ca in D 112 ai norma de x ore/zi.
Nu am sa inteleg cum legea imi permite sa inchei un CIM cu 1h/luna si sa nu pot sa declar corect in 112.
Sau poate nu am inteles eu ....
D112 este gresita ... aceste declaratii trebuie sa fie corelate cu legislatia in vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte fotbalisti karina29 karina29 Buna ! As avea si eu o nelamurire .Sunt competente completele de litigii de munca si asigurari sociale in cauzele privind contractele fotbalistilor cu ... (vezi toată discuția)
Contract?? razvan017 razvan017 Sunt jucator de fotbal la o echipa de fotbal din judetul Arges,crescut de echipa la care active de la juniori pana in momentul de fata,de la conducere ni se ... (vezi toată discuția)
Accident sportiv junior fotbal Chis Felician Chis Felician Ce obligații are clubul de fotbal vis avis de un junior 17 ani,în cazul unui accident sportiv la antrenament(ruptura ligamentului) care a necesitat operatie ... (vezi toată discuția)