Eu am trecut in Actul Constitutiv si in Statut un Presedinte si doi Vicepresedinti ai Asociatiei dar pentru ca presedintele nu este in tara eu va trebui ca Vicepresedinte sa-l reprezint peste tot in numele Asociatiei.
Dar acum sunt confuza pentru ca am vazut ca alte Asociatii au trecut director, director executiv, sau presedinte si director executiv aceasi persoana. E corect?
Formula aleasa de mine e corecta? Sau ce trebuie sa trec in acte ca sa am putere de decizie totala in lipsa Presedintelui?
Buna seara.care este obiectul de activitate al asociatiei al carei act constitutiv intentionati sa il redactati?Functie de multi factori,pentru ca dvs sa puteti detine putere decizionala ,puteti solicita si incheia act aditional sau procura prin care persoana cu functie maxima ,consimte ca pentru o perioada de timp toate prerogativele ,sau numai anumite prerogative,limite de competenta sa va apartina.
Si daca trecem in Actul Constitutiv ca eu ca vicepresedinte pot prelua toate prerogativele in lipsa presedintelui si incheiem si un act aditional in care toti membrii fondatori semneaza ca sunt de acord, atunci e in regula sau acest act trebuie autentificat la notar?
Asociatia e pentru persoane cu handicap.
Buna seara.Pentru a preintampina in viitor,functie de situatie interna,contestarea structurii de reprezentare ,este de preferat ca de la inceput documnetel sa fie cat mai solifde astfel incat este de preferat act notarial,in care persoanele cu functie de conducere,sa consimta prerogativele si limitele dvs de competenta,intinderea raspunderii dvs ,perioada de valabilitatea .Ulterior intocmirii si actului aditional,intreaga documentatia trebuie depusa la autoritatile competente