avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical.

Buna ziua . As avea nevoie de un concediu medical pentru o operatie , dar mentionez ca sunt angajat cu contract de 6 ore pe zi X-(. Mi se acorda concediul medical? Specific ca sunt angajat din septembrie 2015 .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:19, 14 Aprilie 2016
Concediul medical nu se acorda in functie de durata timpului de munca - norma intreaga sau timp partial -, ci daca are aveti realizat un stagiul minim de cotizare pentru acordarea indemnizatiei pentru incapacitate temporara de munca, de o luna in ultimele 12 luni anterioare lunii pentru care se acorda concediul medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare contract de munca otiliabb otiliabb Buna ziua, incepand cu data de 11 ian 2016 am fost angajata si am avut ghinionul ca pe data de 26 ian sa alunec pe gheata si sa fac ruptura de menisc. Am ... (vezi toată discuția)
Concediu medical la o luna jumatate de la angajare alina.livia alina.livia M-am angajat in 2 septembrie 2013. in 25 octombrie 2013 am primit co medical pt copil. Pana sa ma angajez aici nu am lucrat timp de 1 an. Nu am beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Concediu si indemnizatie maternitate hmmmm hmmmm Buna ziua, Pot beneficia de concediu si indemnizatie maternitate daca am un contract part-time, jumatate de norma, 4 ore/zi? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)