avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Impozitare premii acordate de ONG club sportiv
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Impozitare premii acordate de ONG club sportiv

Un ONG , club sportiv, trebuie sa plateasca impozit pe venit la statele de premii daca acestea sunt in medie de minim 150 / joc si 500 lei/joc?
Ultima modificare: Vineri, 15 Aprilie 2016
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: nicoletaionel , utilizator 21:39, 14 Aprilie 2016
Da. Pentru orice venit se platesc impozite.

Daca vreti mai multe explicatii, spuneti despre ce e vorba.
premiile acordate sportivilor sunt sub 600 lei/ premiu asa cum prevede codul fiscal.nu sunt neimpozabile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ong-premii in bani Ovidiu-O Ovidiu-O Am inteles dupa ce am intrebat pe aici ca ONG-ul poate organiza concursuri sportive si poate face un venit, aceasta insemnand venituri din activitati ... (vezi toată discuția)
Premii sportivi ioanasaitis ioanasaitis Buna ziua Tin contabilitatea unui club sportiv de ciclism si ma confrunt cu urmatoarea situatie: am organizat concursuri cu sumele primite din sponsorizari si ... (vezi toată discuția)
Impozitare premii in bani si natura concursuri sportive amaliaglobal amaliaglobal Buna ziua, Am un ONG care organizeaza concursuri sportive pentru amatori. Premiile acordate in bani concurentilor (sume mici sub 600 lei) se impoziteaza? Dar ... (vezi toată discuția)