avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Control Vame
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Control Vame

Buna ziua!
Vreau sa ma duc pana in Budapesta cu masina care este inmatriculata pe mama mea si as dori sa stiu daca am nevoie de ceva act sau procura pentru a trece de Vama?
Daca cineva a avut situatii de genul acesta i-as ruga sa imi scrie aici.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Masina inregistrata in italia cu proprietarul fiind mama, pot sa calatoresc cu masina in tara? mmark mmark Buna seara, Am cumparat acum cativa ani o masina si de la bun inceput proprietarul masinii a fost mereu mama. Acum vreau sa ma intorc in tara cu masina pe o ... (vezi toată discuția)
Este legal sa ies din tara cu o masina abia cumparata, fara sa o mai trec pe numele meu? valush valush buna ziua uitati cum e problema, vreau sa cumpar o masina din romanica si sa o vand in franta dar nu as vrea sa o mai trec pe numele meu .Este posibil sa pot ... (vezi toată discuția)
Pot circula in ue cu un autoturism care nu e pe numele meu? nicolae1986 nicolae1986 recent am cumparat un autotorism si vreau sa merg 2 saptamani in italia ,am voie legal sa trec in alt stat daca nu e pe numele meu?am act vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)