avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Este legal sa ies din tara cu o masina abia cumparata, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Este legal sa ies din tara cu o masina abia cumparata, fara sa o mai trec pe numele meu?

buna ziua uitati cum e problema, vreau sa cumpar o masina din romanica si sa o vand in franta dar nu as vrea sa o mai trec pe numele meu .Este posibil sa pot trece frontiera si sa pot face vanzarea daca ma incadrez in cele 30 de zile pana la expirarea actelor vanzatorului?
Cel mai recent răspuns: valush , utilizator 10:44, 3 Aprilie 2011
pt ca nu sunteti proprietar puteti avea proble la vama cat si afara.
O sa aveti sigur probleme la granita pt ca va trebuie si o procura notariala din partea proprietarului de drept iar daca aveti si act de vanzare-cumparare atunci nu o sa va dea voie sa iesiti din tara cu ea neinmatriculata.
multumesc de raspunsuri o sa o inmatriculez

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot circula in ue cu un autoturism care nu e pe numele meu? nicolae1986 nicolae1986 recent am cumparat un autotorism si vreau sa merg 2 saptamani in italia ,am voie legal sa trec in alt stat daca nu e pe numele meu?am act vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)
Care sunt actele necesare pentru a trece vama cu o masina neinmatriculata in romania, masina al carui proprietar o sa fiu? biu45 biu45 Buna ziua, momentan traiesc in Franta si as vrea sa achizitionez o masina adusa din strainatate si neinmatriculata din Romania, pe care mai tarziu sa o ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru iesire cu masina din tara ginutza_g ginutza_g buna ziua am o problema..... am o problema am cumprat o masina de la un vecin nefacand acte de vanzare cumparare.... vecinul la randul lui a cumparat masina ... (vezi toată discuția)