avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Care sunt actele necesare pentru a trece vama cu o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Care sunt actele necesare pentru a trece vama cu o masina neinmatriculata in Romania, masina al carui proprietar o sa fiu?

Buna ziua, momentan traiesc in Franta si as vrea sa achizitionez o masina adusa din strainatate si neinmatriculata din Romania, pe care mai tarziu sa o inmatriculez in Franta. spuneti-mi va rog de ce acte am nevoie sa trec vama (Romania -Ungaria) cu o astfel de masina? numerele rosii sunt valabile? habar nu am. apreciez raspunsurile voastre pentru ca vreau sa ma informez din timp in privinta legislatiei. va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 09:02, 3 Ianuarie 2012
Pentru a intra cu autot. in Ro, in principal aveti nevoie de urmatoarele documente:
-contract de vanzare-cumparare pentru autot. (unde Dvs. detineti calitatea de cumparator)
-certificatul de radiere al autot.
-talon + carte (brieff mare si mic)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi vanzare masina in germania wabbit1984 wabbit1984 Buna ziua, Va rog sa imi clarificati si mie care ar fi pasii in care pot vinde in Germania o masina inmatriculata in Romania. Mentionez ca eu ma aflu deja ... (vezi toată discuția)
Cum aduc legal o remorca in tara ? webstarrr webstarrr Buna tuturor ! Saptamana viitoare eu as vrea sa ma intorc in tara si m-am gandit sa cumpar o remorca mai micuta, una pe 2 roti ca sa pot sa aduc si niste ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina straina scarllet4you scarllet4you Am cumparat o masina inmatriculata in Italia (2005, 150CP, 2.0). As dori sa stiu care este procedura de inmatriculare in tara si costurile acesteia (vezi toată discuția)