avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA norma - drepturi de autor
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA norma - drepturi de autor

Buna ziua!

Pot incasa drepturi de autor (pentru fotografii) pe PFA cu norma de venit cu CAEN de fotografie?

In afara normei (impozit+ pensie+sanatate) mai trebuie sa achit alte taxe?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 19:00, 17 Aprilie 2016
Codul C.A.E.N. este: 7420 - Activităţi fotografice si este inscrisa in tabelul cu normele de venit pentru 2016.

Nu trebuie sa mai achitati alte taxe. Numai ca, daca 12 x salariul minim pe economie este mai mare decat norma de venit, contributia de sanatate se plateste la nivelul salariului minim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - activitati fotografice gigelas gigelas Pentru PFA - [u]cod CAEN 7420 activitati fotografice[/u] - practic,un simplu fotograf autorizat,care plateste impozitul trimestrial,calculat de ANAF dupa ... (vezi toată discuția)
Am devenit pfa cu caen 7420, ce declarații trebuie sa depun? Mara8912 Mara8912 Sunt angajata full time la o firma, insa recent am devenit PFA cu CAEN 7420,ce declaratii trebuie sa depun la ANAF? Am înțeles ca trebuie sa depun o ... (vezi toată discuția)
Echipa foto-video fotografeveniment fotografeveniment De cateva luni fac fotografie de eveniment (nunta, botez, majorat) si sunt insotit de un coleg cameraman. Ne gandim sa intram in legalitate , insa deocamdata ... (vezi toată discuția)