avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda traversare loc nepermis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda traversare loc nepermis

Buna ziua,
Astazi am fost amendata pt ca am traversat prin loc nepermis. Am semnat PV dar nu a semnat nici un martor asistent, poate fi contestat?
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 15 Aprilie 2016
consong, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 18:19, 16 Aprilie 2016
Semnarea procesului inseamna ca ati primit respectivul document. Il puteti contesta la Judecatoria la care este arondat locul savarsirii contraventiei in termen de 15 zile de la primirea procesului verbal de contraventie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pv trecere prin loc nepermis temininja temininja Buna ziua, Astazi sotia mea s-a trezi la usa,la ora 10 dimineata cu doi agenti de politie. Acestia au venit pentru inmanarea unui proces verbal emis pe ... (vezi toată discuția)
Proces verbal ContSters279187 ContSters279187 buna seara! un proces verbal nesemnat este valid ?:\\"> (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - legea nr. 61/1991 r4oulduke r4oulduke Buna ziua, Ma intereseaza in ce masura pot contesta o amenda de 800 ron pe care o consider primita fara motiv. Ce s-a intamplat, pe scurt: Eram oprit cu ... (vezi toată discuția)