avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de propietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de propietate

In anul 2008 am obtinut o suprafata de teren in baza legii fondului funciar nr 18/1991 ale legii nr 1/2000 si ale legii nr 247/2005 cu modificarile ulterioare ordin nr 37/21.01.2008 .Terenul a fost al parintilor mei care au decedat iar eu am depus o cerere la primarie pentru obtinerea terenului si am obtinut un titlu de proprietate pe numele meu.Fratele meu vrea sa vindem aceasta suprafata de teren ,eu nefiind de accord deoarece acel teren imi este folositor...se poate anula titlu de proprietate in instanta...el nefiind trecut pe titlu de propietate?ce sanse are pentru a anula acel titlu de proprietate?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:26, 15 Aprilie 2016
Cum ati obtinut titlul, v-ati declarat unic mostenitor sau cum?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune rectificare titlu proprietate danutelu danutelu Detin un titlu de proprietate pentru un teren si in registru agricol figurez cu o suprafata mai mare decat in titlu. Pot formula o actiune pentru rectificare ... (vezi toată discuția)
Atacarea titlului de proprietate ion.escu ion.escu Sunt doi frati mostenitori cu certificat de mostenitor din 1977. Terenul curtii este cumparat de tatal fratilor prin 1937, iar posesiunea asupra terenului nu a ... (vezi toată discuția)
Help me Bogdan69 Bogdan69 Tatal meu s-a judecat pentru niste pamant de al bunicilor care a fost luat de stat, iar ei au fost stramutati, a intrebat toti fratii daca sunt de acord dar ei ... (vezi toată discuția)