avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... E suspendat art. 20 din Anexa 7 din Legea 284/2010 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

E suspendat art. 20 din Anexa 7 din Legea 284/2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice ?

Buna seara (dimineata). As avea rugamintea, daca poate cineva sa-mi spuna, in momentul de fata e suspendat articolul 20 (din Alexa 7) din Legea 284/2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice, in sensul ca daca un politist iese acuma la pensie de serviciu nu se mai acorda acele ajutoare prevazute de articolul respectiv ? Si daca se poate sa-mi spuneti si actul normativ care suspenda articolul susmentionat. Multumesc mult si toate cele bune va doresc :):hugall: =D> :luck:
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:28, 8 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prevederea este în vigoare, dar ea nu se aplică în anul 2016. Aveţi mai jos art. 11 din O.U.G. nr. 57/2015 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2016, prorogarea unor termene, precum şi unele măsuri fiscal-bugetare.
Articolul 11
(1) În anul 2016, dispoziţiile legale privind acordarea ajutoarelor sau, după caz, a indemnizaţiilor la ieşirea la pensie, retragere, încetarea raporturilor de serviciu ori la trecerea în rezervă nu se aplică.
(2) Prevederile alin. (1) nu se aplică în situaţia încetării raporturilor de muncă sau serviciu ca urmare a decesului angajatului.
Multumesc f. mult doamna Gabriela, atata am cautat de mi-am prins urechile, le gaseam tot alea mai vechi, numai asta ultima (OUG 57) nu. Toate cele bune va doresc =D>:vishenka:
Pentru anul 2017, art 20 din anexa 7 din legea 284/2010 privind salarizarea unitara din fondurile publice, este suspendat? Multumesc
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea 284/2010 a fost abrogata la 01.07.2017 de Legea 153/2017.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare dana manea dana manea Avand in vedere prevederile Legii nr. 250/2016 de aprobare a OUG nr. 20/2016, pentru modificarea si completarea OUG nr. 57/2015, personalul tesa din spitale ... (vezi toată discuția)
Salarizare invatamant Ionescu15 Ionescu15 Ce legi stipuleaza salarizarea in invatamant de la aparitia legii 330/2009? Ce dispozitii modifica aceasta lege pana in prezent sau ce legi noi au inlocuit-o? (vezi toată discuția)
Spor vechime personal contractual septembrie 2016 monicalirca monicalirca Buna ziua Avand in vedere prevederile Art. 31. - (1) Prin excepţie de la prevederile art. 1 alin. (1), începând cu luna august 2016, personalul plătit ... (vezi toată discuția)