Avand in vedere prevederile Legii nr. 250/2016 de aprobare a OUG nr. 20/2016, pentru modificarea si completarea OUG nr. 57/2015, personalul tesa din spitale beneficiaza de stabilirea salariilor potrivit grilelor de salarizare stabilite prin aceasta Lege?
N-am inteles nici cu ce data se aplica si nici daca personalul tesa beneficiaza de stabilirea salariilor atat timp cat a aparut si OUG nr. 99/2016 prin care se proroga niste termene de aplicare.....va rog ma puteti sfatui? Nu mai pricep nimic
Cum se aplica legea 250/2016, daca a aparut oug 99/2016 din care inteleg ca pentru lunile decembrie 2016, ianuarie si februarie 2017 se impun masurile prevazute de oug 57/2015, adica salariile raman la nivelul existent acum. Nu se pomeneste de aceasta lege 250. Deci?? Sunt majorate salariile conform legii 250 sau nu??? Va rog un raspuns
OUG 99/2016
Art. 1 (1) În perioada 1 ianuarie-28 februarie 2017, cuantumul brut al salariilor de bază/soldelor funcţiei de bază/salariilor funcţiei de bază/indemnizaţiilor de încadrare lunară de care beneficiază personalul plătit din fonduri publice se menţine la acelaşi nivel cu cel ce se acordă pentru luna decembrie 2016 în măsura în care personalul îşi desfăşoară activitatea în aceleaşi condiţii şi nu se aplică valoarea de referinţă şi coeficienţii de ierarhizare corespunzători claselor de salarizare prevăzuţi în anexele la Legea-cadru nr. 284/2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice, cu modificările şi completările ulterioare.
.......
Opinia mea este ca in decembrie ar trebui operate majorarile prevazute de legea 250/2016, iar din ianuarie se pastreaza salariile din decembrie (cele majorate), asa cum spune OUG 99/2016...
Marire salariala
patryc74
Buna ziua,sunt angajat pe functia de maseur in compartimentul specialitate medicala la un camin pentru persoane varstnice,in decembrie 2016 ni sa majorat ... (vezi toată discuția)
Oug 2/2017
Anonymus2017
Buna seara, am si eu o nelămurire legata de salarizarea personalului din DGASPC si anume daca prevederile OUG 2/2017 se aplica si personalului contractual ... (vezi toată discuția)