avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Documente eliberate de Primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Documente eliberate de Primarie

Buna ziua,

Primaria, prin directia Urbanism a emis un catre un beneficiar un proces verbal de receptie cu Nr. UR.....-011315, apoi dupa o perioada i-a trimis tot beneficiarului o adresa cu Nr. UR....-11315 dar cu data diferita.
Apoi dupa alta perioada, a primit o autorizatie de functionare tot cu acelasi numar: UR.....-11315.

Am constatat ca exista 3 documente emise de directia Urbanism, cu acelasi numar, dar cu date diferite.

Va rog sa-mi spuneti parerea dvs.
Este posibil asa ceva?

Multumesc.

Cel mai recent răspuns: dorintm , utilizator 12:53, 16 Aprilie 2016
Este perfect posibil.
Nr. UR.....-011315 este nr. de înregistrare probabil al unui dosar și s-au emis mai multe acte/documente în urma cererii inițiale.
Același nr. de înregistrare, dar cu date diferite, înseamnă că documentul/documentele respective sunt răspuns/ieșiri la un document înregistrat/intrat (în cazul de față, probabil un dosar).
Fiind vorba despre Direcția Urbanism, este normal să fie această procedură: se eliberează un răspuns inițial, apoi se trece la altă etapă și se eliberează alt document, etc.
Multumesc foarte mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare in legalitate cu un balcon theogrigore theogrigore Parintii mei au obtinut in luna mai 2017 autorizatie de constructie pentru un balcon situat la parter, pentru o persoana cu handicap (tatal meu). Au construit ... (vezi toată discuția)
Anularea certificatului de urbanism si a autorizatiei de construire socrate111 socrate111 buna ziua.Ce proceduri potrivit legii pot initia in vederea anularii certificatului de urbanism emis precum si autorizatiei de construire de catre ... (vezi toată discuția)
Cartea tehnica a blocului buna seara, in urma cu 2 ani un bloc ... Maria-BiancaT Maria-BiancaT Cartea tehnica a blocului Buna seara, in urma cu 2 ani un bloc din cadrul unui ansamblu rezidential a fost dar in folosinta fara predarea cartii tehnice. De ... (vezi toată discuția)