avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Boxa subsol
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Boxa subsol

Buna ziua, unul din vecini de pe scara blocului si-a facut o boxa la subsolul blocului, in planurile blocului nu sunt prevazute spatii pt depozitare in subsol.
In aceasta boxa a strans deseuri de tot felul.
Exista vreun temei legal pentru evacuarea deseurilor din acea boxa, precum si sa ii interzicem acestuia si oricarui alt proprietar din bloc sa isi faca boxa in subsolul blocului?
Am incercat sa vorbim cu acesta sa elibereze boxa dar nu doreste, am vrea sa o eliberam noi dar avem teama sa nu cheme politia si sa ne amendeze.
Nu mai inteleg sant boxe amenajate de proprietari dinainte de revolutie inchise cu usi metalice,zavorate cu lacate, in spatii din subsolul tehnic unde depoziteaza diverse dar asociatia percepe chirie lunar lucru hotarat in A.G. Acum la o simpla reclamatie poate fi tulburata randuiala care domneste intr-o asociatie de catre politia locala care dispune asa fara prea multe discutii dezafectarea acestor magazii fara sa ia legatura cu presedintele asociatiei sa consulte planul tehnic al cladirii. Ma indoiesc ca intra in competenta politiei locale asemenea atributii si ca ceea ce spune utilizatorul s-a petrecut in realitate.
Cu tot respectul, cred ca sufeiti de scenarita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Boxa la subsolul blocului gelirolu gelirolu Buna ziua. Suntem proprietari de apartament si blocul are statutul de AP. La subsolul blocului unuii din Proprietari au facut boxe. ( numai cei din consiliul ... (vezi toată discuția)
Boxa subsol Aurelia54 Aurelia54 Subsolul blocului nostru este prevazut cu spatiu tehnic. Tupeistii si-au amenajat boxe cum au vrut si pe suprafata care au dorit si noi platim pt ei pt ca este ... (vezi toată discuția)
Abuz presedinte asociatie de proprietari MagicPlanet99 MagicPlanet99 Buna ziua , La mine in bloc fiecare si-a construit la subsolul blocului ,boxa dupa propiul plac , dupa ce am intrebat vecinii detinatori de boxe cum au ... (vezi toată discuția)