avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Boxa subsol
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Boxa subsol

Subsolul blocului nostru este prevazut cu spatiu tehnic. Tupeistii si-au amenajat boxe cum au vrut si pe suprafata care au dorit si noi platim pt ei pt ca este spatiu de folosinta comuna. Cei care am ramas fara boxe nu gasim intelegere sa ne amenajam si noi nici la Asociatie nici la cei care au boxe mai mari pt. a fi partajate. Cum sa procedam in aceasta situatie. Stim ca aceste boxe sunt facute abuziv dar legal, ce se poate face?
Multumesc
Abuziv dar legal nu exista oriunde veti cauta. Dvs vorbiti despre gestionarea unui spatiu aflat in coproprietate, comuna , fortata si care nu se poate imprejmui sau delimita,.....faptul ca administratia apermis este altceva, insa nu este corect, intrucat este vorba de o cota parte indiviza. Prin realizarea acelor boxe despre care vorbiti cota parte indiviza devine proprietate exclusiva - inadmisibil
Depinde ce doriti de fapt sa realizatoi
daca doriti ca subsolul tehnic sa fie liber fara spatii amenajate individual neautorizat este o procedura
Daca interesul dvs vizeaza sa beneficiati si dvs de boxa,aici intervine "primul venit primul beneficiar"...restul ,dumnezeu cu mila
Asa este este un subsol spatiu comun, care prin constructie nu este delimitat pt boxe. Este numit spatiu tehnic. Administratia a ..."inchis ochii" la imprejmuirea acestor boxe. Presedintele are 3 boxeX-(. Cei care nu avem acces la acest spatiu (nici macar cheie) ce putem face? Putem sa nu mai platim partile comune? Noi practic platim curentul pe care ei il folosesc la boxe, apa. Ce se poate face daca presedintele NU vrea sa rezolve aceasat problema in nici un fel. Nu vrea nici sa intermedieze intre noi si acest detinatori de boxe sa cedeze din spatiu, nu vrea nici sa le puna o chirie pt. folosinta acestui spatiu comun in mod abuziv
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Martie 2012
Aurelia54, utilizator
Si,suplimentar asociatia de proprietari nici nu beneficiaza de eventuale castiguri materiale,care de regula se obtin in urma inchirierii spatiilor comune
Asa este, Asociatia de proprietari nu beneficiaza de nimic, pt ca nu-i intereseaza. Presedintele ar trebui sa plateasca chirie pt. 3 boxe.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Martie 2012
Aurelia54, utilizator

Alte discuții în legătură

Sunt necesare acte doveditoare pt detinere boxa de la subsolul ... xtreme07 xtreme07 Sunt Necesare Acte Doveditoare pt Detinere Boxa de la Subsolul Blocului? Boxele de la subsolul blocului au fost construite de locatari la cumpararea ... (vezi toată discuția)
Boxa subsol marioos marioos Buna ziua! In cazul in care detin o boxa la subsolul blocului imi trebuie autorizatie de constructie? Mentionez ca am acordul asociatiei de proprietari, prin ... (vezi toată discuția)
Boxa subsol Roxanaposarlie Roxanaposarlie Bună ziua. Sunt proprietarul unui apartamentsi de mai bine de 10 ani avem amenajata o boxa. Acum am închiriat apartamentul și administratorul îmi spune ca ... (vezi toată discuția)