avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Boxa subsol
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Boxa subsol

Subsolul blocului nostru este prevazut cu spatiu tehnic. Tupeistii si-au amenajat boxe cum au vrut si pe suprafata care au dorit si noi platim pt ei pt ca este spatiu de folosinta comuna. Cei care am ramas fara boxe nu gasim intelegere sa ne amenajam si noi nici la Asociatie nici la cei care au boxe mai mari pt. a fi partajate. Cum sa procedam in aceasta situatie. Stim ca aceste boxe sunt facute abuziv dar legal, ce se poate face?
Multumesc
Daca aveti interesul pentru restabilirea cadrului legal,aveti dreptul sa sesizati concomitent serviciul specializat din primarie si ISU
Chiar daca primaria ,poate sa fie mai" ingaduitoare" cu presedintele ..,avand in vedere ca este vorba despre reprezentantul legal al asociatiei de proprietari,,ISU in astfel de situatii aplica amenzi aprecaibile si dispune in sarcina utilizatorilor dezafectarea imprejmuirilor si eliberarea subsolului tehnic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt necesare acte doveditoare pt detinere boxa de la subsolul ... xtreme07 xtreme07 Sunt Necesare Acte Doveditoare pt Detinere Boxa de la Subsolul Blocului? Boxele de la subsolul blocului au fost construite de locatari la cumpararea ... (vezi toată discuția)
Boxa subsol marioos marioos Buna ziua! In cazul in care detin o boxa la subsolul blocului imi trebuie autorizatie de constructie? Mentionez ca am acordul asociatiei de proprietari, prin ... (vezi toată discuția)
Boxa subsol Roxanaposarlie Roxanaposarlie Bună ziua. Sunt proprietarul unui apartamentsi de mai bine de 10 ani avem amenajata o boxa. Acum am închiriat apartamentul și administratorul îmi spune ca ... (vezi toată discuția)