avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... solutionarea unei probleme juridice
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

solutionarea unei probleme juridice

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la aceasta problema a mea.
In 2008 am luat un credit de la banca .Totul a fost bine pana in 2009 cand banca trebuia sa renunte la comisionul de administrare ,conform contractului incheiat,lucru pe care nu l-a facut .In acest caz eu m-am adresat cu o petitie PROTECTIEI CONSUMATORILOR.Pentru aceasta abatere banca a fost sanctionata cu o amenda contraventionala si s-a dispus remedierea deficientelor constatate.Banca a contestat in instanta aceasta masura.
Acest proces s-a inchiat in favoarea PROTECTIEI CONSUMATORILOR,respingand ca nefondata contestatia bancii,hotararea fiind una definitiva.Dar banca tot nu a dispus remedierea deficientelor constatate.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat ,unde si ce trebuie sa mai fac eu in acest caz ?
Sa deschid eu un proces,nu trebuia ca Protectia Consumatorilor sa oblige banca sa remedieze deficientele?
Va multumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 09:54, 18 Aprilie 2016
OPC nu poate obliga Banca. Ei pot doar să le pună în vedere. Doar Instanța de judecată poate obliga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema juridica mariastan20 mariastan20 Buna ziua, Va rog foarte mult sa ma ajutati cu un raspuns la aceasta problema a mea. In 2008 am luat un credit de la banca .Totul a fost bine pana in 2009 ... (vezi toată discuția)
Banca nu respecta sentinta soti soti La Cluj OPC a castigat impotriva bancii definitiv si irevocabil in 10.10 un proces deschis pe OUG 50/10 tinandu-se cont de hot.CJUE in cauza C-602/10. In ... (vezi toată discuția)
In cat timp este obligata banca sa raspunda petitiei unui creditor? stefiul stefiul Am un credit de refinantare in CHF la Bancpost sin aug 2008. In octombrie 2008 mi s-a marit comisionul de administrare de la 0.45 % la 0.59 %. Am adresat ... (vezi toată discuția)