avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Întrerupere in cele 12 luni necesare indemnizatiei de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Întrerupere in cele 12 luni necesare indemnizatiei de crestere copil

Bună ziua, am si eu o întrebare m-am angajat in luna octombrie anul trecut am lucrat pana pe data 4 martie când mi-am dat demisia , m-am angajat pe data de 24 martie, acum sunt insarcinata trebuie sa nasc in luna noiembrie mai primesc indemnizație daca am aceea scurta întrerupere? O zi buna va doresc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:31, 19 Aprilie 2016

Legea a fost Promulgata de Presedintele tarii,urmand sa apara in Monitorul Oficial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie cresterea copilului sircuanda sircuanda Buna ziua, va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema; pot beneficia de indemnizatie pt cresterea copilului daca am fost angajata la o firma de pe ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie pentru concediu crestere copil? Lorecypa Lorecypa buna am si eu o intrebare daca nasc pe 12 octombrie si eu pe 17 octombrie in acelasi an fac un an pe cartea de munca neintrerupt pot lua indemnizatia??ca am ... (vezi toată discuția)
Va rog o lamurire indemnizatie copil florin_nea83 florin_nea83 Daca contractul de munca a inceput cu data de 10.11.2011 iar sotia trebuie sa nasca undeva la sfarsitul lui Octombrie 2012 , poate beneficia de indemnizatia de ... (vezi toată discuția)