avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Parasirea locului accidentului- cercetare penala/ ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Parasirea locului accidentului- cercetare penala/ procedura

As dori sa stiu,in cazul intocmirii dosarului penal, care este termenul in care politia rutiera va transmite dosarul catre organele judiciare?
Va multumesc.
Politia, parchetul si instantele sunt organe judiciare.
Despre ce infractiune este vorba?
art.338 al 1 ,infr de parasire a locului accidentului
Trebuie sa aveți mare grija.
Cu aceasta infracțiune exista și condamnări cu executare.
Politia rutiera se ocupa de cercetare.
In urma expertizei se va dispune cu siguranta clasarea cauzei,intrucat fapta nu indeplineste caracteristicile unei infractiuni.
Credeam ca aceasta atributie apartine procurorului

Alte discuții în legătură

Clasare dosar penal markomarius1 markomarius1 Buna seara, Cine mi-ar putea oferii niste lamuriri cu privire la un dosar penal in care am calitate parte vatamata: -am suferit un accident rutier, fiind ... (vezi toată discuția)
Respingere solicitare de prelungire dovadă de circulație. cum îmi pot redobândi dreptul de a conduce? liviubarbu liviubarbu Buna ziua Am urmatoara situatie: In 26 martie 2017 am produs un accident, in Bucuresti, pe trecerea de pietoni. Conditii meteo nefavorabile, carosabil ud, ... (vezi toată discuția)
Pentru continuarea urmaririi penale organul de cercetare penala a emis un referat cu propunere? eusaisapte eusaisapte pentru continuarea urmaririi penale organul de cercetare penala a emis un referat cu propunere? 1. am fost audiat in calitate de martor, desi organul de ... (vezi toată discuția)