avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Unde pot sesiza INCALCAREA NOULUI COD FISCAL
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Unde pot sesiza INCALCAREA NOULUI COD FISCAL

Consider ca sunt nedreptatit de raspunsul TAXE SI IMPOZITE ,imi impoziteaza un bun ce nu consider ca trebuie.Unde pot sesiza?Jurista Primariei nu comunica sa mi arate Legea concret
Cel mai recent răspuns: zefirzefir , utilizator 21:00, 16 Aprilie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie impotriva unui act administrativ ( raport de inspectie ) sabinna sabinna In urma efectuarii unei inspectii fiscale, au fost emise urmatoarele acte: - Raport de inspectie fiscala - Decizie de impunere - Dispozitie de masuri Care ... (vezi toată discuția)
Solutionarea contestatiei la decizia de impunere impozite locale IONUTIONUT IONUTIONUT cine emite solutionarea contestatiei la decizia de impunere pentru impozitele locale (vezi toată discuția)
Impozit auto la prima inmatriculare mariasympatico mariasympatico Ziua buna, In data de 05.05.2012 am cumparat in baza unui contract de vanzare-cumparare un autoturism NEINMATRICULAT(adus din Germania). In 13.11.2012 am ... (vezi toată discuția)