avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... PLATA AMENDA SI SUSPENDARE PERMIS
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

PLATA AMENDA SI SUSPENDARE PERMIS

Buna ziua,
in noiembrie 2015 am primit o amenda de 630 ron si suspendarea permisului pt. 30 de zile.Am facut contestatie,in urma careia am primit o diminuare a amenzii la 210 ron si suspendarea permisului.In 8 aprilie 2016 am primit sentinta acasa, iar a.2.a zi am fost sa platesc amenda la primarie.Cei de la primarie mi-au spus ca nu stiu cat trebuie sa platesc, eu prezentandu-ma la primarie in 48 de ore de la primirea sentintei.Am platit doar jumatate, adica 105 ron.Intrebarea mea este:daca este correct ca am platit doar jumatate in 48 de ore(mentionez ca pe sentinta nu exista stampila cu definitiva si irevocabila deoarece politia are termen de contestatie a sentintei in 30 de zile-adica 23.04.2016).Trebuia asa astept cele 30 de zile,iar suma de plata fa fi integral dupa sentinta(210ron)?Permisul cand trebuie predat?Acesta trebuie predat doar dupa ce am sentinta definitiva si irevocabila, sau il pot preda si acum?tinand cont ca acesta oricum mi se va suspenda.

Alte discuții în legătură

Achitarea amenzii in 48 de ore abby16 abby16 As dori o solutie pt. situatia descrisa mai jos. Am primit o sanctiune constind din retinerea permisului de conducere, insotita si de o amenda de circulatie ... (vezi toată discuția)
Achitarea amenzii in 48 de ore abby16 abby16 As dori o solutie pt. situatia descrisa mai jos. Am primit o amenda de circulatie rutiera, pe care am contestat-o in termenul legal. M-am judecat cu Politia ... (vezi toată discuția)
Plangere respinsa, posibilitate de plata a amenzii in 48 de ore augustinaln augustinaln am depus plangere impotriva pv de consatare a contraventiei in termen de 48 h (cunos termenul maixim de 15 zile) de la luarea la cunostinta, plangerea mi-a ... (vezi toată discuția)