avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... probleme revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

probleme revisal

Buna ziua
in urma reinstalarii revisalului 6.0.4 am intampinat probleme , cand am dat clik "generare registru" mi-a aparut eroarea:"exportul nu poate fi realizat-exista contracte active in temeiul art.51 alin 1 litb si/sau art.52 aln1 lit d "; eu am un contract suspendat al unei salariate , pt ca copilul are handicap si am suspendat contractul in baza art 51 alin 1 lit b din codul muncii ; dar nu inteleg de ce acst art acum nu se gaseste in chenarul acela unde se pot alege art pt suspendare .....
si am incercat sa anulez suspendarea si apoi sa o introduc din nou dar pe bza art.54 (cu acordul partilor) si astfel a fucntionat generarea.
nu stiu daca am procedat corect, si nu inteleg de ce art51 alin 1 lit b este scos, desi in codul muncii apare...

va rog ma puteti ajuta

multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:06, 19 Aprilie 2016
Nimeni nu poate intelege de ce au scos acel articol din REVISAL.
si atunci?eu am trecut art.54 , ca altfel nu mergea sa generez
Nu stiu ce sa zic, deoarece d.p.d.v. al legalalitatii nu este coect.
Sa vedeti ce mare ajutor mi-au fost cei de la ITM:
"Pentru mai multe detalii referitoare la aplicatia Revisal sau portalul online ReGES, va recomandam sa consultati site-ul www.inspectiamuncii.ro/reges, rubrica Raspunsuri la intrebari frecvente privind registrul."
Frumos nu?


si ei ne vin in control.....un raspuns frumos....

Alte discuții în legătură

Listare din registrul de evidenta al salariatilor- reges Georgidani Georgidani As dori sa ma informati cum se listeaza din Reges, mi s-a cerut de la banca o copie si contabila societatii unde sunt angajata nu stie sa listeze, a putut doar ... (vezi toată discuția)
Are dreptul banca sa ceara unui angajat extras din reges? ghitta ghitta Avem un angajat care vrea sa obtina un credit.Banca cere pe langa adeverinta de salarizare,extras din REVISAL si un extras din REGES.Are acest drept ... (vezi toată discuția)
Revisal 6.0.4. - o noua versiune a registrului Cornel  Vasile Cornel Vasile Inspectia Muncii a pus la dispozitie[b] Revisal 6.0.4 - noua versiune a registrului[/b] http://www.inspectiamuncii.ro/reges Varianta este pentru ... (vezi toată discuția)