avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ferma de capre
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ferma de capre

Buna ziua,
Locuiesc in satul Manolache langa Autostrada Soarelui si de 3 saptamani a inceput sa se dezvolte o ferma de capre in sat. Spun in sat deoarece are gard comun cu ultima casa. Nu am gasit nicaieri distanta minima la care trebuie amplasata ferma de ultima casa din sat.
ESTE O MARE PROBLEMA DEOARECE A INCEPUT SA MIROASA FOARTE RAU. Ma gandesc cu groaza ca vine vara si o sa miroasa si mai rau. Se pare ca nu prea fac curatenie si oricum sunt peste 100 de capre pe un teren de 2000 mp, cu 2-3 ingrijitori.
Daca ma puteti lamurii cu distanta minima si unde putem depune o plangere referitor la mirosul ingrozitor.
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Bună ziua! vecinii mei cresc mai mulți porci pentru a-i vinde ... Liliana Apostol Liliana Apostol Bună ziua! Vecinii mei cresc mai mulți porci pentru a-i vinde și miroase îngrozitor de rău atât afară cât și în casa mea, nu mai spun că are iepuri ... (vezi toată discuția)
Coteț de porc Brezeanu florenta Brezeanu florenta Vecinul are la 3 metri cotețul porcului la 3 metri e și casa mea de gardul dintre noi. Mai ales vara miroase excrementele porcului lor îngrozitor. Am văzut ... (vezi toată discuția)
Care este distanta minima fata de localitate a fermelor de porci radu_nistor radu_nistor Buna ziua, Deoarece autoritatile noastre nu au reusit sa dea niste raspunsuri concrete si totusi ne-au asigurat ca torul este conform legislatiei in ... (vezi toată discuția)