avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1883 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Achizitie intracomunitara
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Achizitie intracomunitara

BUna ziua
Sunt microintreprindere neplatitoare de TVA, inscrisa in ROI cu cod de TVA pt livrari intracomunitare de servicii și recent am avut o achizitie de produs software din UE de aprox 200 euro. Eu fac D390 lunar pentru serviciile livrate. Intrebarea este , pt luna martie declar in D390 si aceasta achizitie ? Stiam ca doar daca depasesti plafonul de 10000 euro trebuie sa declari achizitiile .
Multumesc de ajutor
Cel mai recent răspuns: Themis7 , utilizator 18:59, 20 Iunie 2016
Factura de la furnizorul extern ar trebui sa fie cu tva.

Atentie, plafon achizitii 10000 eur, dar in echivalent lei este de 34000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce declaratii trebuie depuse in cazul unei achizitii intracomunitare de servicii pentru un ong mariastatescu mariastatescu Buna ziua! Am un ong care urmeaza sa faca achizii de servicii de cercetare de marketing de la o firma din Cipru (8750 euro). Ce declaratii trebuie sa depun? ... (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare - firma neplatitoare de tva Adinel84 Adinel84 Buna ziua, Am o firma neplatitoare de tva si vreau sa fac achizitii intraconunitare. Trebuie sa ma inregistrez in ROI, daca valoarea achizitiilor intr-un an ... (vezi toată discuția)
Regim special masini second hand-declaratii, inregistrari miha1978 miha1978 Buna ziua! Va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare legata de urmatoarea situatie: Reprezint o firma din Romania neplatitoare de ... (vezi toată discuția)