avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obtinere titlu proprietate teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obtinere titlu proprietate teren

Buna ziua.Pe scurt o sa va prezint cazul in care ma aflu: acum un an mai exactvpe 24.04 am depus o cerere la primarie pentru obtinerea titlului de proprietate aferent locuintei.Nu am primit nici u raspuns oficial din partea lor pana acum dar intre timp au fost depuse 2cerei atat la Ocpi cat si la Prefectura cei de la patrimoniu spun ca nu au primit raspunsul celor de la prefectura si ma tot amana.intre timp am mai depus o cerere prin care le solicit sa imi de.a un raspuns oficial iar cererea a fost depusa pe 21.03 deci peste 2zile se termina termenul de 30zile iar eu nu am nici un raspuns.Va rog ajutati-ma cu un sfat deoarece chiar nu mai stiu ce sa fac....

Alte discuții în legătură

Platesc impozit pe un teren care nu stiu daca imi apartine andama andama Buna ziua, Va scriu pt. ca din decizia de impunere a impozitului pe care trebuie sa il platesc pt. apartamentul si terenul aferent rezulta ca detin un teren ... (vezi toată discuția)
Legea 18/1991 cod funciar - aplicare suspendata CalinL CalinL Buna ziua, In data de 6.12.2018 am depus cererea de redobandire a terenului aflat in proprietate CAP si Statul Roman pe legea 18/1991. Din Decembrie 2018 pana ... (vezi toată discuția)
Sfat - recomandare: iesirea din indiviziune. comcriss88 comcriss88 Buna ziua, Am urmatoarea speta juridica la care as dori un raspuns, sfat sau o indrumare: Subiect: Iesirea din indiviziune intre frati a bunurilor ... (vezi toată discuția)