avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Platesc impozit pe un teren care nu stiu daca imi ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Platesc impozit pe un teren care nu stiu daca imi apartine

Buna ziua,
Va scriu pt. ca din decizia de impunere a impozitului pe care trebuie sa il platesc pt. apartamentul si terenul aferent rezulta ca detin un teren neocupat de 21.03 m2. Blocul are intr-adevar o curte si un teren liber in fata, care sint insa in permanenta ocupate de masinile parcate ale vecinilor. As vrea sa stiu cum aflu care lot de 21.03 m2 este al meu . Va rog sa imi spuneti cine ma poate ajuta in aceasta problema.
Va multumesc de ajutor,
Anda
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 22:21, 25 Februarie 2013
Adresati cerere oficiala catre OCPI,solicitand extras de carte funciara
Terenul pentru care vi se cere plata impozitului este cota indiviza din terenul de sub bloc care corespunde apartamentului dumneavoastra. Terenul de langa bloc este proprietatea primariei.
Daca ati primit decizie de impunere, inseamna ca ati fost impusa din oficiu cu teren inchiriat/concesionat de la primarie. Obligatia lor era sa va trimita pe langa decizie si contractul de inchiriere a terenului. Ati facut vreo cerere la ei? Cu ce data ati fost impusa?

Pt a afla delimitarea exacta trebuie sa va adresati Primariei, Serviciului Patrimoniu. Terenul, cota indiviza, aflat sub bloc, conform legii este scutit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cota indiviza apartament nostradamus nostradamus Buna ziua, ma aflu in situtia de a nu putea vine un apartament deoarece lipseste cota indiviza. Primaria sustine ca nu detine respectivul teren, asa cum reise ... (vezi toată discuția)
Cumparare uscatorie in bloc avoovi avoovi Salut. Cu ceva ani in urma am cumparat uscatoria de pe palier, alaturata garsonierei mele. Am intocmit chitante olografe de vanzare cumparare cu absolut toti ... (vezi toată discuția)
Bloc apartamente cu nivel înălțime mai mare decât în planul de urbanism al zonei Podeni Podeni Care sunt implicațiile juridice pe termen scurt si lung dc achizitionez un apartament intr un bloc din 2011 in Buc militari, apartament care are Carte ... (vezi toată discuția)